Bus verhuur Rotterdam

JoJo Tours is een bus verhuur bedrijf die ook in Rotterdam actief is. Heeft u een bus nodig, dan bent u bij ons altijd van harte welkom. Onze vriendelijke chauffeurs vervoeren u graag in onze luxe touringcars. Van onze bus verhuur in Rotterdam mag u dan ook kwaliteit en service verwachten. Maak nu gebruik van ons luxe vervoer en bel direct met 010 – 46 000 16.

Vervoer

Bij onze bus verhuur in Rotterdam kunt u terecht voor de meest uiteenlopende vormen van vervoer. Zo kan onze bus verhuur vervoer regelen voor een groep leerlingen, een trouwgezelschap, een vereniging of bijvoorbeeld een onderneming. Of u nu een bus nodig heeft voor een ritje binnen de stad, vervoer naar een andere bestemming of voor een meerdaagse reis, u bent bij ons van harte welkom.

Contact

Wilt u gebruik maken van de diensten van onze bus verhuur in Rotterdam of wenst u meer informatie over onze diensten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 010 – 46 000 16 of mail naar info@jojotours.nl. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.

Wat zijn de kosten?

Omdat elke reis uniek is, is de prijs dat ook. Daarom komen we graag in contact om een offerte op maat samen te stellen. U kunt het offerteformulier gebruiken om de basisgegevens van uw reis door te geven.

Offerte aanvragen

Of bel met ons kantoor in Maasdijk

+31 (0) 174 - 51 68 78
© Vreugde Tours 2024 Disclaimer Privacy-statement Realisatie door Studio Boka