19 januari 2022

Schoolreis 2022

Het nieuwe kalenderjaar is begonnen.
Jullie werken keihard om het onderwijs in zo goed mogelijke banen te leiden. Het is zwaar geweest, maar er komt licht aan het einde van deze lange tunnel! Dit houdt ook in dat er weer meer leuke dingen kunnen!! Zoals de schoolreis!

Misschien zijn jullie er nog helemaal niet mee bezig, maar misschien ook wel. Hoe dan ook, graag brengen wij het volgende onder de aandacht;

Na vorig jaar wordt er dit jaar een enorme drukte verwacht. De meeste schoolreisbudgetten zijn blijven staan, en vrijwel iedere school wil graag de leerlingen verwennen met een mooie schoolreis.

Heeft u er al aan gedacht om te profiteren van de vroegboekkortingen die de diverse pretparken nu nog hanteren? En vergeet u ook niet om de benodigde touringcars alvast te reserveren?

Hoe eerder u dit doet, hoe meer kans dat er op uw gewenste datum nog voldoende materiaal beschikbaar is! Wij willen iedereen natuurlijk heel graag van dienst zijn, maar op is helaas wel op…

Wij bieden natuurlijk ook volledig verzorgde schoolreizen aan. Wij regelen dan de touringcar(s) èn de entreebewijzen. Op de dag zelf regelt de chauffeur de afhandeling bij de kassa. Het enige wat u zelf doet is een aantal dagen van tevoren het exacte aantal leerlingen en begeleiders doorgeven. Indien gewenst kunnen wij ook de bus indelingen voor u maken.

Met alle plezier regelen wij uw schoolreis van begin tot eind. Ons credo: er kan meer wèl, als niet!!

Wellicht ten overvloede:
Wij werken volledig conform de RIVM richtlijnen. Mocht er onverhoopt een kink in de kabel komen en de geboekte reis kan door Corona tòch niet doorgaan, dan kunt u deze kosteloos annuleren of verzetten.

Informeert u eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Of het nu om alleen het busvervoer gaat, of juist om een volledig verzorgd arrangement. Wij helpen u graag!!!

 
© Vreugde Tours 2023 Disclaimer Privacy-statement Realisatie door Studio Boka