27 juni 2021

WELKOM THUIS VREUGDE TOURS!

In 1983 is Joop Vreugdenhil begonnen met zijn touringcarbedrijf Vreugde Tours B.V.
Ziel en zaligheid zijn erin gegaan. Door zijn nimmer aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij dit bedrijf op weten te bouwen tot een schitterende, bloeiende onderneming. Wie is er eigenlijk niet in een Vreugde Tours-bus naar schoolzwemmen vervoerd of op schoolreis gegaan?

In 2000 heeft Joop het bedrijf verkocht aan de HTM in Den Haag. Vreugde Tours bleef in het vertrouwde pand achter, maar nu als huurder. De liefde van Joop voor de buswereld bleek echter zo sterk, dat hij in 2001 in Bergen op Zoom “Zeebra Tours B.V.” en later “Zeeuws Vlaanderen Reizen” in Terneuzen heeft opgericht.
Tegen de verwachtingen in, is jaren later JoJo Tours B.V. in Vlaardingen aan de Holding toegevoegd. Zo kwam Joop toch weer een beetje in de richting van het Westland.

Toen de HTM de huur van het pand in Maasdijk op heeft gezegd, is het kantoor van JoJo Tours verhuisd naar Maasdijk. Een deel van de touringcars is achtergebleven op het terrein in Vlaardingen. Zo wordt er zo efficiënt mogelijk omgegaan met loze kilometers.

Eind 2016 werd Tamara van Gelderen aan het personeelsbestand toegevoegd. Zij kreeg de vrije hand en het volle vertrouwen om er iets moois van te maken. Samen met het hechte team lukte dit boven verwachting.
Mooi detail: Tamara heeft haar ervaring opgedaan bij Vreugde Tours, waar zij sinds 2006 gewerkt heeft. Het bloed kroop waar het eigenlijk niet gaan kon.

Joop: ”op een vrije zaterdagavond kwam Vreugde Tours weer eens ter sprake en hebben we een brief geschreven en onze interesse in een mogelijke overname kenbaar gemaakt”.
Door diverse omstandigheden kwam dit niet echt van de grond en sudderde het op een laag pitje door.
De Corona-crisis begon en ook JoJo Tours kreeg het moeilijk. De omzetdaling was (en is) gigantisch.

Toch bleef het tweetal positief en vastbesloten om Vreugde Tours weer thuis te brengen.

Joop: ”Tamara is hier een hele grote aanjager in geweest. Ik vind altijd: als je mensen om je heen hebt die uitblinken in enthousiasme, felheid en fanatisme, moet je daar altijd antwoord op geven. Altijd!!  En dat hebben we gedaan bij deze. Ik denk dat het goedkomt. Vast en zeker!”

01-10-2020 is dit gerealiseerd. De handtekening is gezet.
02-10-2020 zijn de touringcars van Vreugde Tours overgereden naar het bekende terrein op de Coldenhove.

Het lint wordt doorgeknipt,,,

Joop verdeelt zijn aandacht over meerdere bedrijven, daarom zal de dagelijkse leiding in handen zijn van Tamara, die zich altijd gesteund mag weten door Joop, maar die ook mag werken met een heel fijn team van chauffeurs. Ondanks de crisis die gaande is, heeft dit chauffeurscorps bewezen een enorm loyaal team te zijn.

Joop mag zelf nog steeds graag een ritje rijden op de touringcar, dus wie weet komt u hem zelf nog weleens tegen op de weg! En anders staat de koffie altijd klaar in het gezellige familiebedrijf aan de Bandijkweg 35 in Maasdijk.

Welkom thuis Vreugde Tours!!!!!

Oudere update
 
© Vreugde Tours 2024 Disclaimer Privacy-statement Realisatie door Studio Boka